Πάει για Κλάντον ο ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Στις επόμενες 24 ώρες αναμένεται να ξεκαθαριστεί η επιστροφή ή όχι του Κιθ Κλάντον στον ΠΑΟΚ, στη θέση του Όουεν Κλάσεν! Ο "Δικέφαλος του Βορρά" τον θέλει πίσω, ο Αμερικανός το ίδιο, οπότε απομένει το ΟΚ της Λουκόιλ Ακαντέμικ...
Πηγή: sdna.gr
Πάει για Κλάντον ο ΠΑΟΚ!

 Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Κιθ Κλάντον είναι σε προχωρημένο επίπεδο και απομένουν ώρες - σήμερα ή αύριο, λένε οι πληροφορίες - για να ξεκαθαρίσει η επιστροφή του Αμερικανού σέντερ στο "Παλατάκι". Ως γνωστόν ο Κλάντον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βουλγαρική Λουκόιλ Ακαντέμικ και γίνονται προσπάθειες για να "λυθεί" αυτή η συνεργασία. Είναι δεδομένη η επιθυμία και του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει, κάτι που έδειξε και με την παρουσία του πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε με συμπαίκτες του από την περσινή σεζόν και επισκέφθηκε και μια προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena.

Σε κάθε περίπτωση ο στόχος του ΠΑΟΚ, πέραν της εξέλιξης - θετικής ή αρνητικής - με τον δυναμικό σέντερ είναι να φέρει έναν παίκτη στη διάρκεια της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων με στόχο να έχει ένα καλό χρονικό διάστημα προπόνησης και προσαρμογής με την ομάδα. Έτσι θα είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, στο τέλος του μήνα. Ένα δεκαήμερο θεωρείται ικανός χρόνος για έναν έμπειρο παίκτη για να προσαρμοστεί, πόσω μάλλον για τον Κλάντον που γνωρίζει ήδη πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Όουεν Κλάσεν; Είναι ήδη σε συζητήσεις με Γερμανική ομάδα (σ.σ. Βούρτζμπουργκ) για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει υπ' όψη του και άλλους παίκτες, όπως είναι λογικό, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση Κλάντον. 

Ο ύψους 2.06 27χρονος σέντερ είχε πέρσι, σε 30 αγώνες σε κανονική περίοδο και πλέιοφς με την ασπρόμαυρη φανέλα, 10.2 πόντους μέσο όρο, 9.5 ριμπάουντ και 62% στα δίποντα, αλλά και 1.17 κοψίματα ανά αγώνα. 'Ηταν, μάλιστα, πρώτος σε ριμπάουντ και κοψίματα σε όλη τη Stoiximan.gr Basket League!

Διαβάστε ακόμη...