Mια… ενδεκάδα σκόρερ

Από inpaok.com: Με το διπλό επί του Πλατανιά στα Χανιά, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος από τη δεύτερη θέση (μαζί με την ΑΕΚ) στους 31 βαθμούς.
Πηγή: inpaok.com
Mια… ενδεκάδα σκόρερ

Με το γκολ που σημείωσε ο Στέλιος Μαλεζάς στα «Περιβόλια» έγινε ο 11ος σκόρερ της ομάδας στη φετινή Super League Σουρωτή, επομένως συμπληρώθηκε... ενδεκάδα με παίκτες που βρήκαν δίχτυα.

Μετά από 15 παιχνίδια, ο Δικέφαλος έχει σημειώσει 24 τέρματα (δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από τον Ολυμπιακό), με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας των «ασπρόμαυρων» με 6 γκολ.

Δεύτερος σε γκολ μετά τον Σέρβο επιθετικό, είναι ο Δημήτρης Πέλκας με 4, ακολουθούν οι Λέο Μάτος, Ευθύμης Κουλούρης, Ζοσέ Μαουρίσιο και Ρόμπερτ Μακ με 2, ενώ από 1 έχουν σημειώσει Στέλιος Μαλεζάς, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Τζάλμα Κάμπος, Άνχελ Κρέσπο και Μάριν Λέοβτας.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη μια... ενδεκάδα με σκόρερ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και μένει να δούμε κατά πόσο θα αυξηθεί ο αριθμός αυτός μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...