Προς αποχώρηση ο Κλάσεν, προς επιστροφή ο Κλάντον

Από gazzetta.gr: Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται μία ακόμη αλλαγή στο ρόστερ του καθώς φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Κιθ Κλάντον για να αντικαταστήσει τον Όουεν Κλάσεν ο οποίος είναι... φευγάτος.
Πηγή: gazzetta.gr
Προς αποχώρηση ο Κλάσεν, προς επιστροφή ο Κλάντον

Είναι προφανές ότι στον Δικέφαλο δεν είναι ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία του Καναδού σέντερ, από την έλλειψη σταθερότητας που τον χαρακτηρίζει και προς αυτήν την κατεύθυνση – όπως σημειώνει σήμερα(18/12) η εφημερίδα Metrosport – έγινε συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του ατζέντη του Καναδού παίκτη στο περιθώριο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λυθεί το συμβόλαιό του είναι να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ούτως ώστε το διαζύγιο να είναι «ωφέλιμο» (οικονομικά) για τον ΠΑΟΚ. Πληροφορίες θέλουν τον Κλάσεν να έχει στα χέρια του προτάσεις από άλλες ομάδες κι έτσι το ενδεχόμενο αποχώρησης μοιάζει δεδομένο.

Και πάμε στον Κιθ Κλάντον. Ο Αμερικανός αγωνίζεται στη Λουκόιλ Ακαντέμικ αλλά θέλει να αποχωρήσει. Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη – σημειώθηκε ότι σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δει τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και τους φίλους που δημιούργησε κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ – πλέον όμως αποδεικνύεται ότι υπήρχε κι ένας ακόμη λόγος. Ο Κλάντον θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ενώ οι επιτελείς του Δικεφάλου επίσης επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί του εκτιμώντας ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή στη ρακέτα.

Αυτό είναι το σχέδιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα εφαρμοστεί καθώς προέχει να αποδεσμευτεί ο Κλάντον από τη βουλγαρική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...