«Γι' αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό, με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη να είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης.
Πηγή: paok24.com
«Γι' αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Αφενός, ο Έλληνας ακραίος για πρώτη φορά θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ λίγες ημέρες μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, αφετέρου επιστρέφει ως αντίπαλος στην έδρα της ομάδας που τον ανέδειξε στην Ελλάδα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πει το "ναι" για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα συναισθήματα του για την επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα που γυρίζω στην Αλεξανδρούπολη για να παίξω αντίπαλος του Εθνικού. Είναι μία σεζόν γεμάτη εκπλήξεις αφού ξεκίνησε στη Γαλλία και βρέθηκε στην Ελλάδα και ελπίζω να έχει και ωραίο φινάλε με τον ΠΑΟΚ. Έκανα τρεις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ. Η νέα μου ομάδα είναι σε καλό επίπεδο. Έχω έμπειρους συμπαίκτες και με υποδέχτηκαν θερμά. Γνωρίζω φυσικά και τον προπονητή. Όλα αυτά ήταν οι λόγοι που με έκαναν να έρθω στον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να πάρουμε αυτόν τον αγώνα ώστε να μπούμε με καλή ψυχολογία για τον αγώνα με την Χάλκμπανκ για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε ακόμη...