Θετικός στην επιστροφή Ενρίκε ο Λουτσέσκου

Από metrosport.gr:Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί την επιστροφή του Ενρίκε αλλά...
Πηγή: metrosport.gr
Θετικός στην επιστροφή Ενρίκε ο Λουτσέσκου

Είναι δύσκολο να υπάρξουν επιστροφές δανεικών μέσα στον Ιανουάριο. Βασική προϋπόθεση-χωρίς πάλι να είναι πολλές οι πιθανότητες για το come back-είναι να προηγηθούν αποχωρήσεις, προκειμένου να δημιουργηθούν κενά. Εξαίρεση στον κανόνα μπορεί να αποτελέσει η περίπτωση του Πέδρο Ενρίκε.

Ο Βραζιλιάνος, με τις εμφανίσεις του στην Καραμπάχ, αλλά και με την απουσία του από τον ΠΑΟΚ έχει πείσει ότι διαθέτει στοιχεία που δεν υπάρχουν σε άλλους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.

Κυρίως, διαθέτει την ικανότητα να προκαλεί αναστάτωση στις αντίπαλες άμυνες και είναι ο πιο ικανός στο να αλλάζει τον ρου μίας αναμέτρησης όταν δεν εξελίσσεται βάσει του αρχικού πλάνου.

Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Βραζιλιάνου στην Τούμπα. Επαναλαμβάνουμε, όμως: Είναι βασικό να υπάρξουν αποχωρήσεις. Γι' αυτό και στο προς το παρόν δεν έχει κίνηση επιστροφής.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα έχουμε μία πολύ πιο καθαρή εικόνα για το που θα αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος- ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα τελευταία- στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...