Χωρίς πολλές αλλαγές

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο τον Πλατανιά, στο τελευταίο του παιχνίδι στον πρώτο γύρο της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς πολλές αλλαγές

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, ολοκλήρωσε με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστή και η αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στα Χανιά.

Τις τελευταίες ημέρες το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή τακτική για τους "ασπρόμαυρους", με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δοκιμάζει συγκεκριμένα πρόσωπα, δείχνοντας πως σε μεγάλο βαθμό έχει καταλήξει στο σχήμα που θα ξεκινήσει αύριο.

Στο τέρμα θα ξεκινήσει και πάλι ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα, με τις επιλογές να είναι μετρημένες, θα διατηρηθεί η ίδια τετράδα με το προηγούμενο παιχνίδι, με τους Μάτος, Μαλεζά, Βαρέλα και Κρέσπο να ξεκινούν.

Στο κέντρο, προβάδισμα δείχνει να έχει και πάλι το δίδυμο Κάνιας-Μαουρίσιο, αν και σοβαρή υποψηφιότητα βάζει και ο Τσίμιροτ, ο οποίος πήρε επίσης αρκετό χρόνο στις δοκιμές, με τον Πέλκα να είναι λίγο πιο μπροστά.

Στην επίθεση, στην κορυφή θα πάρει φανέλα βασικού ο Κουλούρης, με τον Πρίγιοβιτς να είναι εκτός λόγω καρτών, ενώ στις πλευρές προβάδισμα έχουν οι Κάμπος και Λημνιός.

Διαβάστε ακόμη...