Μυστακίδης 256 ημέρες μετά

Από inpaok: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πλατανιά το Σάββατο (16/12), με το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη να βρίσκεται μέσα σε αυτά.
Πηγή: inpaok.com
Μυστακίδης 256 ημέρες μετά

Ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου, την περσινή σεζόν στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, αφού υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει για διάστημα έξι μηνών εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, σε μια δύσκολη στιγμή για την καριέρα του.

Η περιπέτεια του Γιάννη Μυστακίδη διήρκεσε 256 ημέρες, στις οποίες έδωσε την δική του μάχη για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο… Γολγοθάς του 23χρονου ποδοσφαιριστή, ωστόσο, έφτασε στο τέλος τους και έτσι μετά από 35 αγώνες, θα έχει ξανά την ευκαιρία να βρεθεί σε αποστολή για ματς του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα η επιστροφή του Μυστακίδη, δίνει μια έξτρα λύση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου τόσο για τα άκρα, όσο και για την κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου, αφού ο νεαρός άσος έχει αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στην θέση του εξτρέμ και του φορ.

Διαβάστε ακόμη...