Δεν έχει προηγούμενο!

Από inpaok.com: Με απόφαση-σκάνδαλο, η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει τον Τάσο Πηλοΐδη στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, μαζί με τους Διαμαντή και Σταματόπουλο .
Πηγή: inpaok.com
Δεν έχει προηγούμενο!

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως στην αρχή ο Αναστόπουλος βρισκόταν στη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης, ως... διά μαγείας ο Πηλοΐδης επέστρεψε στην καθημερινότητα του Δικεφάλου, για πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η είδηση προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, καθώς ο εν λόγω διαιτητής με τις αποφάσεις του σε βάρος της ομάδας εδώ και πολύ καιρό, αποτελεί κόκκινο πανί.

H τελευταία «παράσταση» του Πηλοΐδη δόθηκε στο Ρέθυμνο, όταν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά μέτρησε καλάθι του Τάλτον παρά το καθαρό stop του Σόμπι, ενώ στην επόμενη φάση δεν βλέπει καθαρά βήματα και οι γηπεδούχοι κερδίζουν με ένα... τρελό τρίποντο.

Το απίστευτο με τον Πηλοΐδη έχει να κάνει με το γεγονός πως στα τελευταία 10 παιχνίδια του ΠΑΟΚ που έχει σφυρίξει, οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν μόνο ένα (!) και ηττήθηκαν στα άλλα 9.

Η μοναδική νίκη ήρθε τον περασμένο Φλεβάρη στο ντέρμπι με τον Άρη με σκορ 62-58, όμως στα άλλα 9 ο Δικέφαλος έμεινε με άδεια χέρια. Σύμπτωση; Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσμετα με διαιτητή των Πηλοΐδη (90% αποτυχία):

2016-17

Άρης-ΠΑΟΚ 69-65

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 84-59

Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ 73-70

ΠΑΟΚ-Άρης 62-58

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 84-89

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 84-73

2015-16

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 59-68

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 67-90

ΠΑΟΚ-Άρης 69-77

Απόλλων Πάτρας-ΠΑΟΚ 69-68

Διαβάστε ακόμη...