«Χτίζει» σερί

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την εκτός έδρας δοκιμασία του στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά (16/12, 19:30), ψάχνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη του μακριά από την Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
«Χτίζει» σερί

Σε αυτή την αναμέτρηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με δεδομένη και την απουσία του τιμωρημένου Πρίγιοβιτς, αναμένεται να εμπιστευτεί στην κορυφή της επίθεσης για ακόμα μία φορά τον τελευταίο καιρό, τον Ευθύμη Κουλούρη.

Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να διευρύνει το σερί των αγώνων που ξεκινάει στο βασικό σχήμα του «Δικεφάλου», έχοντας την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ακόμα μία καλή εμφάνιση.

Ο Κουλούρης, ο οποίος συνολικά έως τώρα παρουσιάζεται καλύτερος από τον Πρίγιοβιτς στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο καλούμενος να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του στο σκοράρισμα, ξεκίνησε το σερί του από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Έκτοτε έχει αγωνιστεί κόντρα σε Πανιώνιο (εκτός), Ξάνθη (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός), έχοντας αντικατασταθεί μόλις στον τελευταίο αγώνα στο 73', καθώς νωρίτερα... έγραφε 90λεπτα.

Ο φορ του ΠΑΟΚ ευστόχησε δύο φορές από τα 11 βήματα έως τώρα, ψάχνοντας και στην Κρήτη το γκολ, προκειμένου να μπορέσει να λυθεί ακόμα περισσότερο και να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος και πιο ουσιαστικός για την ομάδα του.

Διαβάστε ακόμη...