Και πως να μη χάσει…

Από Inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από τη Λούντβιγκμσπουργκ στο Παλατάκι και πλέον καλείται να κάνει την υπέρβαση στις επόμενες αναμετρήσεις, έαν θέλει να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Και πως να μη χάσει…

Ο Δικέφαλος παρουσίασε δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πρόσωπα στα δύο ημίχρονα, καθώς μετά τις εντυπωσιακές δύο πρώτες περιόδους και τους 48 πόντους που πέτυχε, εξαφανίστηκε...

Συνολικά σε τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο πέτυχε 15 πόντους, 7 και 8 αντίστοιχα. Οι «άσπρομαυροι» βρήκαν το στόχο μόλις 5 φορές μετά από 24 προσπάθειες, «γκρεμίζοντας» τα καλάθια.

Το επιθετικό πρόβλημα στις δύο τελευταίες περιόδους ήταν τεράστιο, εάν αναλογιστεί κανείς πως Όουεν Κλάσεν, Λίνος Χρυσικόπουλος και Απόλλων Τσόχλας έμειναν χωρίς πόντο.

Μόλις έναν πόντο πέτυχε ο Μπράντον Τρις με 1/2 βολές σε 05:40 που αγωνίστηκε, ενώ Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους με 2 και 3 πόντους αντίστοιχα.

Οι 55 πόντοι που πέτυχαν οι «ασπρόμαυροι» συνιστούν αρνητικό ρεκόρ για φέτος, με την αμέσως μικρότερη επίδοση να είναι στον αγώνα με τη Σαλόν στη Γαλλία στις 31/10 και την ήττα με 75-61.

Τέλος, η παρουσία των Μπούλτο, Βοβκ και Νίκολιτς ήταν κάτι περισσότερο από τραγική. Τεχνικές ποινές και αντιαθλητικά φάουλ «εφευρέσεις» έκαναν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα και προκάλεσαν ουκ ολίγες φορές το ξέσπασμα τους κόσμου και του πάγκου.

Διαβάστε ακόμη...