«Δεν το έχω ξανά συναντήσει»

Από inpaok.com: Την άποψη πως δεν έχει ξανά συναντήσει ομάδα που να παίζει σε τόσο υψηλό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατέθεσε ο Δημήτρης Κατσίβελης, μιλώντας για τη Λούντβιγκσμπουργκ μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν το έχω ξανά συναντήσει»

Αναλυτικά ο γκαρντ του Δικεφάλου δήλωσε:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στη Λούντβιγκσμπουργκ για τη νίκη της. ‘Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ανταπεξήλθαμε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και χάσαμε.

Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πάρουμε νίκες και να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες υπάρχουν για την πρόκριση. Υπάρχουν ελπίδες».

Για το πόσο «στοίχισε» η αποβολή του Μαργαρίτη με 5 φάουλ:

«Ο Βαγγέλης μας δίνει τρομερή ενέργεια. Ο τρόπος που χρησιμοποιείται από την ομάδα, είναι πολύ σημαντικός και το γεγονός ότι φορτώθηκε με φάουλ, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα».

Για το αν έχει συναντήσει ξανά ομάδα που να παίζει σε τέτοιο ρυθμό σε όλο τον αγώνα:

«Είναι ομάδα που για να την αντιμετωπίσεις, πρέπει να παίξεις 40 λεπτά σε τέτοιο ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια καλή προσπάθεια… Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ομάδας, ιδιαίτερα αθλητική που βγάζει τη μεγαλύτερη ενέργεια στη διοργάνωση. Δεν θυμάμαι να έχω ξανά συναντήσει κάτι παρόμοιο. Η ενέργειά τους καλύπτει τα κενά τους».

Διαβάστε ακόμη...