Ενρίκε: «Το Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει ρόλο για το μέλλον μου»

Από novasports.gr: Ο Πέδρο Ενρίκε σε δηλώσεις του δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις σε σχέσεις με το μέλλον του στη Καραμπάκ.
Πηγή: novasports.gr
Ενρίκε: «Το Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει ρόλο για το μέλλον μου»

Ο Βραζιλιάνος άσος χαρακτήρισε πετυχημένο το μέχρις τώρα πέρασμα του από την Καραμπακ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και μετά το τέλος της ολοκλήρωσης του δανεισμού του το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον δανεισμό του στην Καραμπάγκ: «Νομίζω ότι είναι επιτυχής ο δανεισμός μου. Έπαιζα συχνά και σκόραρα στον ΠΑΟΚ, το ίδιο κάνω και στην Καραμπάγκ. Η συμμετοχή μου στο Champions League, ήταν μια καλή εμπειρία για εμένα. Προσωπικά εκτιμώ την σεζόν ως μια καλή χρονιά για εμένα».

Για το αν θα παραμείνει στην Καραμπάγκ: «Φυσικά, το Champions League παίζει ρόλο για εμένα. Μέχρι το καλοκαίρι έχω συμβόλαιο με την Καραμπάγκ, αλλά ανήκω στον ΠΑΟΚ. Ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνω ή θα φύγω. Όταν βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώ να απολαύσω το παιχνίδι. Σίγουρα το να παίξω στο Champions League, απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αποτελεί κίνητρο για εμένα».

Για τις φήμες ότι θα επιστρέψει τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι δουλειά των ΜΜΕ. Στην Ελλάδα υπάρχουν καλοί δημοσιογράφοι. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό από την στιγμή που δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...