Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ!

Από inpaok.com: Στο Ιράν θα βρεθεί το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ προκειμένου να λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων.
Πηγή: inpaok.com
Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ!

Ο Δικέφαλος που κατέκτησε τον τίτλο στην Ελλάδα, πέταξε μέσω Κωνσταντινούπολης για την Τεχεράνη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Δημήτρης Τσεκερίδης, Λοακράτης Κεσίδης, Πέτρος Μανουηλίδης, Χρήστος Θεοδωράκης, Γιώργος Μπέτας, Γιάννης Τσεκερίδης, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Παναγιώτης Σισμανίδης και Οδυσσέας Μουρτίδης.

Τους αθλητές συνοδεύουν ο προπονητής του τμήματος, Γιάννης Παγκαλίδης, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Δημήτρης Νάκος.

Ο έφορος του τμήματος, Χάρης Μάλλιος, μιλώντας στη FORZA Plus ανέφερε σχετικά: «Η συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση αποτελεί υπέρτατη τιμή και ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο μία επιτυχημένη χρονιά».

Στο προφίλ του στο facebook πρόσθεσε: «Σήμερα ολοκληρώνεται αυτό που ανέλαβα από το 2013 με απόλυτη επιτυχία. Η αποστολή μου ως οπαδού-εφόρου ενός τμήματος του ΠΑΟΚ, να είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΟΚ με την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων στο Ιράν, στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Οι ευχαριστίες μου προς όλους είναι μεγάλες. Ιδιαίτερα για το ταξίδι αυτό που σηματοδοτείται από ένα σύνθημα των νεανικών μου χρόνων: ΤΟΥΜΠΑ ΙΡΑΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΒΙΕΤΝΑΜ! Ευχαριστώ τον Κώστα Αμοιρίδη πάνω απ' όλα. Τον Δημήτρη Νάκο και το Prima Holidays, την οικογένεια μου που ανέχεται όλη αυτή μου την τρέλα για έναν σύλλογο ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Διαβάστε ακόμη...