«Ισορροπία, συνεχής προσπάθεια, όχι υπέρμετρος ενθουσιασμός» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Μήνου και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Πέλκα, τον οποίο είχε ως παίκτη στην ακαδημία της Καλλίπολης Γιαννιτσών.
Πηγή: metrosport.gr
«Ισορροπία, συνεχής προσπάθεια, όχι υπέρμετρος ενθουσιασμός» (audio)

«Έδειχνε από μικρός ότι έχει τις δυνατότητες και τα στοιχεία που έχει ένα νεαρό παιδί για να εξελιχθεί. Φαινόταν ότι μπορεί να κάνει κάτι το διαφορετικό. Σε ό,τι αφορά το θέμα του ύψους του, βλέπουμε ότι σε παγκόσμιο επίπεδο αυτοί που διακρίνονται είναι αυτοί του μετρίου ύψους και όχι τα υψηλόσωμα κορμιά. Έχουμε πολλά ζωντανά παραδείγματα όπως οι Μέσι, Μαραντόνα, οι οποίοι δεν είχαν σωματικά προσόντα, όμως, με την ευφυία και την τεχνική τους κατάφερναν να ξεπερνούν τα μειονεκτήματα της μικρής σωματοδομής.

Μέσα από πολλές δυσκολίες έφτασε σε ένα επίπεδο να συζητούμε γι' αυτόν. Δεν πρέπει να υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός για να μην πέσει μεγάλο βάρος πάνω του. Θέλει μια ισορροπία. Στο επίπεδο του πρωταθλητισμού, σε κάθε αγώνα δίνεις εξετάσεις. Ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα και πάντα θέλει κάτι το διαφορετικό. Θέλει ισορροπία και συνεχή προσπάθεια», δήλωσε ο Αντώνης Μήνου.

Ακούστε όσα είπε ο Αντώνης Μήνου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...