«Το καλύτερο δώρο ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο Δημήτρης Πέλκας είναι, δικαίως, το πρόσωπο των ημερών, μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: inpaok.com
«Το καλύτερο δώρο ο ΠΑΟΚ»

Δυο δικά του υπέροχα τέρματα έκριναν το παιχνίδι, με τον ίδιο να τα... σχολιάζει σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μάλιστα στο πλαίσιο της συνέντευξης ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ είναι το «καλύτερο δώρο» που του έκανε ποτέ ο πατέρας του, στον οποίο είχε αφιερώσει τα γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά από την συνέντευξη του στο «Εθνοσπόρ»:

Για τα δυο γκολ του:

«Και τα δυο γκολ μου άρεσαν πάρα πολύ και δεν χορταίνω να τα βλέπω ξανά και ξανά. Επειδή έχω βάλει γκολ σαν το πρώτο, γκολ παρόμοιου στυλ, το δεύτερο (σ.σ. οι ντρίμπλες εντός περιοχής που κατέληξαν στο πλασέ πάνω από τον ξαπλωμένο Διούδη, στο 51′ της αναμέτρησης) μου άρεσε λίγο παραπάνω, διότι μου θυμίζει γκολ που βλέπω στην Ευρώπη από μεγάλους παίκτες και αναρωτιόμουν αν θα έβαζα και εγώ ποτέ τέτοιο γκολ».

Ο πατέρας του Δημήτρη Πέλκα είχε το βράδυ της Κυριακής τα γενέθλιά του και εκείνος έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε. Όταν ζητήσαμε από τον Δημήτρη να θυμηθεί το καλύτερο δώρο που του είχε κάνει ο πατέρας του, εκείνος γύρισε το χρόνο δέκα χρόνια πίσω:

«Οταν ήμουν 14, στην ακαδημία που ήμουν, είχε κάνει πρόταση για μένα ο Αρης. Δεν ήθελα να πάω στον Αρη. Οταν ο πατέρας μου ήρθε και μου είπε "θα πάμε στον ΠΑΟΚ είχα τόση μεγάλη χαρά, και για μένα ήταν το καλύτερο δώρο που μου έχει κάνει ποτέ..»" .

Διαβάστε ακόμη...