Τα μάζεψε και έφυγε ο Σαμπράνο

Από metrosport.gr: Ο Περουβιανός αμυντικός ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: metrosport.gr
Τα μάζεψε και έφυγε ο Σαμπράνο

Κατηφής και χωρίς καμία διάθεση για το παραμικρό, ήταν χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Κάρλος Σαμπράνο. Ο Περουβιανός αμυντικός, αποχώρησε χθες από τη Θεσσαλονίκη καθώς οι επιτελείς του ΠΑΟΚ του διαμήνυσαν πως δεν υπολογίζεται από εδώ και στο εξής στα πλάνα του προπονητή και ως εκ τούτου θα επιστρέψει στην Ρουμπίν Καζάν.

Ο Σαμπράνο είχε έξι βαλίτσες μαζί του, αποσκευές με προσωπικά του αντικείμενα και όλα όσα είχε φέρει στα τέλη Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη για να εγκατασταθεί. Όταν ρωτήθηκε δε από φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι τον προσέγγισαν, τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο αποχωρεί από τον Δικέφαλο, ο Περουβιανός αμυντικός δεν θέλησε να πει πολλά, απλά ψέλλισε τα εξής: «Φεύγω από τον ΠΑΟΚ, επιστρέφω στην Ρουμπίν».

Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται πρακτικά στα τέλη του μήνα και μόνο εάν ο ΠΑΟΚ επιθυμούσε θα ανανέωνε την συνεργασία μαζί του και με την Ρουμπίν, αρκεί να κατέβαλε ένα ποσό που άγγιζε τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Στον Σαμπράνο καταλογίζεται από τους επιτελείς του Δικεφάλου, πως δεν εγκλιματίστηκε στην ομάδα στο χρονικό διάστημα της παρουσίας του, δεν έκανε την διαφορά και ως εκ τούτου κρίθηκε απαραίτητο να «κλείσει» αυτό το κεφάλαιο. Ο Σαμπράνο έδειχνε, χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Μακεδονία, απογοητευμένος από την αρνητική εξέλιξη που πήρε το θέμα του, καθώς πίστευε πως παρά τις μέτριες εμφανίσεις του και τα λάθη που έκανε (πιο ενδεικτικό αυτό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) θα έπειθε τους επιτελείς του Δικεφάλου για την παραμονή του.

Διαβάστε ακόμη...