To..Lucky χαρτί του φετινού ΠΑΟΚ

Από thessports: Η αλλαγή στο μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά φέτος, με το σύνολο του Παπαθεοδώρου να μην ξεκινάει καλά το πρωτάθλημα.
Πηγή: thessports.gr
To..Lucky χαρτί του φετινού ΠΑΟΚ

Παρά την κακή εικόνα του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (που οφείλονταν σε μεγάλο ποσοστό στον Ντίλαρντ) υπήρχε ένας Αμερικανός που έσκυβε το κεφάλι και έκανε την δουλειά του.

Ο λόγος για τον Mvp της 8ης αγωνιστικής της Basket League Λάκι Τζόουνς. Ο Αμερικανός αν μη τι άλλο προσθέτει ποιότητα στο ρόστερ του Παπαθεοδώρου χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπερβολές, ωστόσο σε ορισμένα παιχνίδια δεν συμμετέχει στο σκοράρισμα.

Οι πέντε νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη απέναντι στον Άρη, το Ρέθυμνο, τον Κολοσσό, την Βέντσπιλς και τον Κόροιβο οφείλονται κατά ένα ποσοστό και στον Αμερικανό.

Ο Lucky Jones στο ντέρμπι με τον Άρη σταμάτησε στους 20 πόντους ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Στην Κρήτη με το Ρέθυμνο έμεινε σε χαμηλές πτήσεις όπως επίσης και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό είχε σχεδόν μηδαμινή συμμετοχή στις δύο νίκες του Δικεφάλου.

Στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Βέντσπιλς ο Αμερικανός πέτυχε 10 πόντους και βοήθησε σε κρίσιμα σημεία να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην νίκη.

Τέλος στο ματς…ροντέο με τον Κόροιβο ο Τζόουνς σταμάτησε στους 18 πόντους έχοντας μεγάλη συμβολή σε άμυνα και επίθεση στην νίκη του ΠΑΟΚ.

Αν μη τι άλλο ο Τζόουνς αποτελεί ένα από τα όπλα του Παπαθεοδώρου ενώ σε συνδιασμό με τον Γκος, ο ΠΑΟΚ μπορεί να βασιστεί σε αυτό το δίδυμο.

Διαβάστε ακόμη...