«Τα παιδιά μας θυμίζουν γιατί αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο»

Από paok24.com:Ανάρτηση με νόημα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Τα παιδιά μας θυμίζουν γιατί αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο»

Η ιστορία της μικρής Ναταλίας είναι λίγο πολύ γνωστή.

Πρόκειται για την μικρή που με είχε στείλει γράμμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απορώντας γιατί ο «Δικέφαλος» παίζει χωρίς τον κόσμο του στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ, όχι μόνο δεν ξέχασε τη Ναταλία, αλλά φρόντισε να της δώσει τη δυνατότητα να βρεθεί σήμερα στην Τούμπα μαζί με την οικογένεια της, προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, πανηγυρίζοντας για την αγαπημένη της ομάδα.

Σε συνέχεια της εξαιρετικής πρωτοβουλίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «Δικεφάλου», Κυριάκος Κυριάκος, προχώρησε σε μία εξαιρετική ανάρτηση, αναδεικνύοντας πόσο πολύ χρειαζόμαστε τα μικρά παιδιά στον αθλητισμό, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει πρώτα όλοι μας να προφυλάσσουμε τα αθλήματα.

Αναλυτικά:

Αυτή είναι η Ναταλία...Είναι το μουτράκι αυτό που μας είχε στείλει το γράμμα «γιατί ΠΑΟΚ παίζεις χωρίς κόσμο» που είχε γίνει viral. Σήμερα την καλέσαμε μαζι με τους γονείς της για να ζήσουν την εμπειρία της επιστροφής του κόσμου μας μετά από 4 μήνες στην Τούμπα.
Πως να απαντήσεις στα παιδιά; Ας μην τους γεννάμε τουλάχιστον τέτοιες απορίες και ας τα έχουμε δίπλα μας για να μας θυμίζουν γιατί αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο!

Διαβάστε ακόμη...