Το πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Από sport24.gr: Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα ξεκινήσει κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sport24.gr
Το πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Δείτε την πιθανή αρχική ενδεκάδα και διαβάστε γιατί χτύπησε το "καμπανάκι" του κινδύνου.

Μικρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη θα έχει η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Οι αλλαγές δεν θα αφορούν μόνο στην παρουσία του Κρέσπο σε θέση αριστερού μπακ αντί του Βιεϊρίνια (έκανε λαπαροσκοπική επέμβαση αφαίρεσης της σκωληκοειδίτιδας) και την είσοδο στο αρχικό σχήμα του Μαλεζά σε θέση στόπερ.

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δώσει το "παρών" από την αρχή στο ντέρμπι και ο Μαουρίσιο παίρνοντας τη θέση ενός εκ των Τσίμιροτ ή Κάνιας. Με βάση αυτά τα δεδομένα μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία, στην άμυνα (από τα δεξιά) θα βρίσκονται οι Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς και Κρέσπο, ενώ οι Κάνιας, Μαουρίσιο θα αποτελούν το κεντρικό δίδυμο μέσων. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα κινείται ο Μακ, στο δεξί ο Λημνιός και πίσω από τον Κουλούρη, ο Πέλκας.

Λουτσέσκου: "Προσέξετε, θα είναι επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός"

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου τις τελευταίες μέρες μιλά συνεχώς στους παίκτες του για το ντέρμπι, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα που έχασε από τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο. "Θα είναι επικίνδυνος, είναι ενισχυμένος και με σημαντικούς παίκτες", τονίζει μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος κόουτς.

Διαβάστε ακόμη...