Ο ατζέντης του Γκιγιέρμε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Τι δήλωσε στο metrosport.gr ο Βραζιλιάνος ατζέντης του μεσοεπιθετικού της Λέγκια.
Πηγή: metrosport.gr
Ο ατζέντης του Γκιγιέρμε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Όσο πλησιάζει ο Γενάρης, αυξάνονται και οι φήμες περί μεταγραφικών στόχων για τον ΠΑΟΚ και ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα είναι και ο Γκιγιέρμε της Λέγκια.

Τι πραγματικά ισχύει όμως για τον μεσοεπιθετικό Βραζιλιάνο παίκτη;

To metrosport.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη, Μαρσέλο Ρομπαλίνο και μας αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκαν για τον Γκιγιέρμε, αλλά ο Βραζιλιάνος δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έχει προταθεί ο Γκιγιέρμε σε ομάδες της Ελλάδας: Πρότεινα τον Γκιγιέρμε στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό γιατί είναι οι μόνες ομάδες που μπορούν να προσεγγίσουν το κασέ του. Οι δύο ομάδες έκαναν μία διερευνητική πρόταση, αλλά κοινή απόφαση του παίκτη και του γραφείου μας, ήταν να συνεχίσει σε ένα από τα 5 καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, από τη στιγμή που μας παρουσιάζεται αυτή η ευκαιρία.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: Το γραφείο μας όντως πρότεινε τον Γκιγιέρμε στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπήρξε κάποια επίσημη πρόταση. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ήταν «φιλολογικού» χαρακτήρα.

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκιγιέρμε: Αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας και της Αγγλίας. Το επόμενο διάστημα θα αποφασίσουμε. Όπως σας είπα και πριν, στόχος μας είναι να δούμε τον παίκτη μας να αγωνίζεται σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και έτσι δουλεύουμε πάνω σε αυτόν το στόχο μας.

Ο Γκιγιέρμε είναι 25 χρονών και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο σε όλες της θέσης της επίθεσης, πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Φέτος σε 19 συμμετοχές έχει 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ η «πολυφωνία» του δικέφαλου στις θέσεις της επίθεσης δεν κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης κάποιου παίκτη στον μεσοεπιθετικό τομέα.

Διαβάστε ακόμη...