«Δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com:Ο Κροάτης ακραίος του Φοίνικα Σύρου, Φραν Πέτερλιν, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ, σχολιάζοντας την αναμέτρηση της Κυριακής (10/12) κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς την Κυριακή θα υποδεχθούμε τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και εμείς θα πρέπει να δείξουμε πόσο έχουν προχωρήσει ως σύλλογος. Για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας έως το τέλος και να είμαστε σε όλα τα επίπεδα καλοί.

Είμαστε ψυχολογικά πάρα πολύ καλά, καθώς προερχόμαστε από ένα σερί νικών και την Κυριακή θέλουμε να προσθέσουμε ακόμη τρεις βαθμούς στην συγκομιδή μας. Ο κόσμος μας ελπίζω να έρθει και να γεμίσει και τις δύο κερκίδες. Ξέρω πολύ καλά πόσο μας αγαπούν και όλο το νησί θέλει το καλό μας. Εγώ από την πλευρά μου καλώ όλους τους φιλάθλους του νησιού, να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο, όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σημαντική αναμέτρηση».

Διαβάστε ακόμη...