Απών τρεις μήνες μετά…

Από inpaok.com: Xωρίς τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή (10/12) στις 19:30.
Πηγή: inpaok.com
Απών τρεις μήνες μετά…

Παρ' ότι o τραυματισμός που υπέστη ο Πορτογάλος στον αγώνα με την Ξάνθη υποχωρούσε και υπήρχαν βάσιμες ελπίδες για συμμετοχή του στον αγώνα με τους «πράσινους», μια νέα ατυχία θα τον κρατήσει εκτός.

Όπως είναι γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από σκωληκοειδίτιδα, υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική επέμβαση προκειμένου να την ξεπεράσει κι έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η τελευταία φορά που Βιεϊρίνια έμεινε εκτός αποστολής για αγώνα πρωταθλήματος ήταν περίπου τρεις μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα, όταν ακόμα δεν είχε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Μέχρι στιγμής, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 10 αγώνες της Super League Σουρωτή, έχει καταγράψει 824 αγωνιστικά λεπτά κι έχει πετύχει ένα γκολ, στη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με 2-1 στις 20 Νοεμβρίου από το σημείο του πέναλτι.

Διαβάστε ακόμη...