Μία ακόμη λύση

Από paok24.com: Μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, ο Γιάννης Μυστακίδης φωνάζει "παρών".
Πηγή: paok24.com
Μία ακόμη λύση

Ο Έλληνας άσος δηλώνει πιο... ορεξάτος από ποτέ και συμμετέχοντας εδώ και αρκετές εβδομάδες στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, περιμένει και τη στιγμή που θα πατήσει ξανά στο γήπεδο σε αγώνα.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση με την Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα, είχε πει ότι ακόμη κι αυτή την εβδομάδα θα είναι έτοιμος και στη διάθεση του προπονητή του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου από τη δική του μεριά να θέλει να του δώσει λίγο περισσότερο χρόνο, γνωρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει βιασύνη ακόμη και τη δεδομένη χρονική στιγμή:

"Ο Μυστακίδης δεν θα είναι διαθέσιμος. Ήταν εκτός για μεγάλο διάστημα και πρέπει να δουλέψει περισσότερο. Το θέμα είναι κυρίως πνευματικό. Η απουσία του τον έχει βγάλει εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Πρέπει να επιστρέψει η συγκέντρωση και η αντίδραση στο μυαλό του παίκτη", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Λουτσέσκου για τον Έλληνα άσο, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ πάντως να περιμένει κι αυτός με τη σειρά του την επιστροφή του "Μύστα", ο οποίος θα αποτελέσει μία ακόμη χρήσιμη λύση μεσοεπιθετικά.

Διαβάστε ακόμη...