Ο Μαργαρίτης, ο ΠΑΟΚ και το… μέλλον της συνεργασίας

Από ebasket.gr: Το προηγούμενο διάστημα είχαμε υπογραμμίσει ότι στον ΠΑΟΚ... στάζουν μέλι για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και είχαμε αναδείξει την προοπτική παραμονής του στον "Δικέφαλο" και μετά το καλοκαίρι, όταν τελειώνει το συμβόλαιό του.
Πηγή: ebasket.gr
Ο Μαργαρίτης, ο ΠΑΟΚ και το… μέλλον της συνεργασίας

Πριν λίγες μέρες, στο βίντεο που είχε "ανεβάσει" η ασπρόμαυρη ΚΑΕ για τον Ελληνα φόργουορντ (με αφορμή τα γενέθλιά του), ο Τέλης Ζουρνατσίδης μέσω... ευχών είχε "στείλει" μήνυμα για συνέχιση της συνεργασίας καθώς είχε τονίσει για τον Μαργαρίτη... "να παίξει για αρκετά χρόνια ακόμη στην ομάδα μας γιατί σίγουρα το αξίζει και μπορεί".

Toυκμενίδης στο eBasket: "Ο Μαργαρίτης περνάει καλά στον ΠΑΟΚ..."

Το ebasket.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ, Μηνά Τουκμενίδη ο οποίος ανέφερε πως για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα για την παραμονή του Μαργαρίτη. Βέβαια, αυτή η συζήτηση θα γίνει κάποια στιγμή και ο γνωστός μάνατζερ υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως "η πρώτη προτεραιότητα του Μαργαρίτη θα είναι ο ΠΑΟΚ". Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές ανέκαθεν ήταν άριστο, αυτό ισχύει και τώρα...

"Τον αγαπάνε στην ομάδα. Ο Βαγγέλης περνάει καλά στον ΠΑΟΚ...", τόνισε ο κ. Τουκμενίδης. Δεν αποκλείεται όπως έγινε με τον Χαραλαμπίδη, έτσι και με τον Μαργαρίτη μελλοντικά να αξιοποιηθεί από κάποιο πόστο όταν αυτός αποσυρθεί από την ενεργό δράση καθώς στον ΠΑΟΚ τρέφουν μεγάλο σεβασμό για τον τελευταίο, όπως ακριβώς και για τον "Μπίδη".

Διαβάστε ακόμη...