Ημέρα με τη νύχτα...

Από paok24.com: Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ούτε... αστροφυσικός, ούτε πυρηνικός επιστήμονας για να βγάλει το συμπέρασμα πως ο φετινός ΠΑΟΚ είναι κατά πολύ καλύτερος σε όλα του φετινού Παναθηναϊκού...
Πηγή: paok24.com
Ημέρα με τη νύχτα...

Αυτό δεν αποτυπώνεται μόνο στον βαθμολογικό πίνακα όπου ο Δικέφαλος βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 25 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός στην 9η με 15 (ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2), αλλά και σε όλες τις βασικές στατιστικές κατηγορίες.

Έχουμε και λέμε. Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει έως τώρα 19 γκολ και ο Παναθηναϊκός μόλις 10, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν καταγράψει 156 τελικές προσπάθειες και αυτοί του Παναθηναϊκού 38 λιγότερες (118). Επιπλέον, στη στατιστική του ο ΠΑΟΚ έχει 12 ασίστ και ο Παναθηναϊκός μόλις 5, ενώ σε ότι αφορά τα "γεμίσματα" στην αντίπαλη περιοχή, οι "ασπρόμαυροι" έχουν 101 πετυχημένα σε 337 προσπάθειες και οι "πράσινοι" 94 πετυχημένα σε 289 προσπάθειες.

Αναφορικά με τις πετυχημένες πάσες, ο ΠΑΟΚ έχει 862 και ο Παναθηναϊκός 849, ενώ μεγάλη είναι η διαφορά των δύο ομάδων στα λάθη (647 ο Παναθηναϊκός, 480 ο Δικέφαλος). Σημαντική είναι η διαφορά των δύο ομάδων και στα κλεψίματα (290 ο ΠΑΟΚ, 233 ο Παναθηναϊκός), όπως και στις επεμβάσεις όπου οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν καταγράψει έως τώρα μόλις 110 και αυτοί του Μαρίνου Ουζουνίδη 171.

Φυσικά, το ότι η κατάληξη που θα έχει το ντέρμπι της Κυριακής επαφίεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στις "ορέξεις" και στην αποτελεσματικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ, μπορεί να στηριχτεί και στο ότι ο Δικέφαλος "μετράει" έως τώρα το απόλυτο στην Τούμπα (6 νίκες σε 6 παιχνίδια) και ο Παναθηναϊκός αγνοεί ακόμα τη νίκη μακριά από τη Λεωφόρο (0 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε έξι παιχνίδια).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...