Βιεϊρίνια: Τα πάντα για να παίξει!

Από sdna.gr: Η θέληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, να αγωνιστεί στο Κυριακάτικο ντέρμπι, ίσως είναι αυτή που θα τον βοηθήσει να κάνει την... έκπληξη.
Πηγή: sdna.gr
Βιεϊρίνια: Τα πάντα για να παίξει!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής κάνει τα πάντα για να προλάβει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Βιεϊρίνια από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο, περιμένει να παίξει πως και πως ξανά σε ντέρμπι στην κατάμεστη Τούμπα.

Έτσι ο πρώην παίκτης της Βόλφσμπουργκ πραγματικά δεν... κρατιέται και έκανε θεραπεία μέχρι και στο σπίτι του για να μπορέσει να είναι έτοιμος. Η κατάσταση του είναι πλέον πολύ καλύτερη και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εξέφρασε στο προπονητικό τιμ, τη μεγάλη θέληση του, που είναι να αγωνιστεί.

Μέχρι αύριο θα κριθούν τα πάντα, καθώς θα πρέπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου μαζί με το ιατρικό τιμ να αποφασίσουν και σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρουν, αν θεωρήσουν ότι δεν πρέπει να αγωνιστεί ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Αν ο Βιεϊρίνια δεν καταφέρει τελικά να προλάβει το ματς, τότε αριστερό μπακ θα αγωνιστεί ο Ανχελ Κρέσπο με κεντρικούς αμυντικούς τους Βαρέλα-Μαλεζά. Η άλλη λύση είναι να παίξει ο νεαρός Δεληγιαννίδης αριστερό μπακ και να χρησιμοποιηθεί ο Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε ακόμη...