Συνεργασία ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Batteries.gr

Από paokbc.gr: Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα «Δήσιος Μπαταρίες BATTERIES.GR»
Πηγή: paokbc.gr
Συνεργασία ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Batteries.gr

που εξειδικεύεται στις μπαταρίες κάθε είδους και για κάθε χρήση, οικιακή ή επαγγελματική, το οποίο συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως Επίσημος ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Παρουσίαση BATTERIES.GR

Το batteries.gr είναι ένα e-shop γεμάτο... ενέργεια!
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Δήσιος Μπαταρίες είναι online από το 2007 και εξειδικεύεται στις μπαταρίες κάθε είδους και για κάθε χρήση, οικιακή ή επαγγελματική.
Περισσότεροι από 3000 κωδικοί μπαταρίας βρίσκονται εδώ για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας: για τα μικρά και μεγάλα gadget σας, τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές σας, τo laptop, το smartphone, το tablet, την ψηφιακή σας κάμερα κ.ά.
Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταρίας, που διαθέτουν πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως. Παράλληλα, τηρούμε αυστηρά όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και ελέγχους ποιότητας στα προϊόντα δικής μας κατασκευής. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας για διάστημα από 1 έως 5 έτη.
Στο batteries.gr έχουμε τη λύση για κάθε ενεργειακή ανάγκη σας και φροντίζουμε να σας τη παρέχουμε άμεσα (παράδοση σε 24-48 ώρες), σε υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και με ασφάλεια στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.
Είμαστε δίπλα σας σε όλα τα στάδια της αγοράς: μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (ή email) σας προσφέρουμε καθοδήγηση και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το προϊόν που σας ενδιαφέρει, ενώ παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και after sales service σε όλους τους πελάτες μας, ιδιώτες και εταιρείες.
Δεν μένουμε στάσιμοι: το batteries.gr ανανεώνεται συνεχώς, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, με νέα προϊόντα και νέες κατηγορίες, ώστε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες σας!

Διαβάστε ακόμη...