Ταξίδι Μίχελ στο εξωτερικό

Aπό metrosport.gr: Σε δύο χώρες της Ευρώπης ταξίδεψε ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Ταξίδι Μίχελ στο εξωτερικό

Ποιοι οι σκοποί του ταξιδιού του

Στη Γερμανία και τη Γαλλία βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα ο Λούμπος Μίχελ, για να προχωρήσει μία σειρά από θέματα τα οποία απασχολούν τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής είχε επαφές με εκπροσώπους παικτών οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά και με ανθρώπους με τους οποίους διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τους τελευταίους μήνες.

Εκτός από τις επαφές του για παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ πιθανό να συζήτησε και με εκπροσώπους ξένων ομάδων οι οποίοι έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον για παίκτες του Δικεφάλου.

Όπως έχουμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» παράλληλα με την ενίσχυση του Δικεφάλου τον Ιανουάριο, είναι πολύ σημαντικό να βρεθούν ομάδες οι οποίες θα δείξουν στην πράξη το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση παικτών του ΠΑΟΚ οι οποίοι δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Μεταξύ αυτών, για παράδειγμα, είναι ο Λέοβατς (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019) και ο Λεβέκ (υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Γαλλία). Και από αυτά τα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται, θέλει να απαλλαχθεί ο ΠΑΟΚ στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...