Ο ΠΑΟΚ βρίσκει ξανά τον εαυτό του και την… κάψα του!

Από sdna.gr: «Κάψα» ξανά...
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ βρίσκει ξανά τον εαυτό του και την… κάψα του!

Για να μη γράψω δηλαδή τη λέξη που έρχεται στο μυαλό όλων και που μόνο ο Ζαγοράκης είπε σε συνέντευξη Τύπου κι άλλος κανείς. Επανέρχεται η επιθυμία, η όρεξη, το κέφι, η ανυπομονησία. Επιστρέφει η θετική ενέργεια, είναι τόσο προφανές, που έξω από την Τούμπα μπορείς να την κόψεις στον αέρα, με το μαχαίρι...

Είδα τον αντίκτυπο της εμφάνισης στην Ξάνθη, έχω ρεπορτάζ από τις προπονήσεις, τις εντάσεις και τις επιστροφές, βλέπω τις ουρές στα εκδοτήρια, παρακολουθώ το πείσμα του Βιεϊρίνια να τα δώσει όλα για να είναι διαθέσιμος και μόνο που συμβαίνει, να "σφίγγει" περισσότερο το περιβραχιόνιο, στο πιο ταιριαστό για φέτος μπράτσο, την πιο κατάλληλη ώρα. Καταλαβαίνω από το κλίμα στα ραδιόφωνα και τα social media, από τις συζητήσεις όπου σταθώ, από την μπουτίκ της Τούμπας, που βρέθηκα του Αγίου Νικολάου και μίλησα με κόσμο.

Ο ΠΑΟΚ ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έρχεται σε ένα χρονικό ορόσημο που μετά το πρώτο διπλό που ξορκίστηκε, χρειάζεται και μια νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό. Κι ο Παναθηναϊκός, εκτός από το... brand name που είναι ακόμα, αυτό που είναι, δεν θα εμφανιστεί "σκόρπιος" και άκεφος όπως στη Νέα Σμύρνη.

Είτε λόγω επιστροφών, είτε εξαιτίας αυτόματης συσπείρωσης έναντι ενός άλλου ισχυρού, είτε επειδή κάποιες διεργασίες, κάποιοι διακανονισμοί, κάποιες δεσμίδες φωτός αχνοφαίνονται τις τελευταίες ώρες, οι πράσινοι στη Θεσσαλονίκη, δε θα έρθουν να δειγματίσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Το καλύτερό τους θα δώσουν και απαιτείται σεβασμός σε έναν μεγάλο αντίπαλο με προβλήματα. Γιατί έτσι μόνο μπορεί να είναι όλοι, διαρκώς σε εγρήγορση.

Στον ΠΑΟΚ οι αισθήσεις είναι όλες και πάλι σε υπερδιέγερση. Αυτό είναι αρκετό, προς ώρας. Πιθανότατα, δε θα τα καταφέρει να κλείσει πρώτος στον πίνακα στην εκπνοή του έτους. Καλύτερα... Ως τώρα, η κορυφή τον ζαλίζει. Ας παλέψει κάμποσο ακόμα κυνηγώντας. Ίσως παραταθεί η υπερδιέγερση και μαζέψει... φόρα. Ας πάρει με την ίδια ορμή και όρεξη και κάψα Παναθηναϊκό και Πλατανιά και για τα υπόλοιπα... αργά θα πέσει η δουλειά.

Άλλωστε, ο μόνος τίτλος που δεν ενδιαφέρει, είναι εκείνος του... "πρωταθλητή χειμώνα". Δεν τον έχω δει σε καμιά τροπαιοθήκη, όπως και την κούπα του πρωταθλητή... Αυγούστου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...