H εκπομπή του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης (vid)

Από sdna.gr: Πολλά και ποικίλα είναι τα σχόλια οπαδών άλλων ομάδων στην εκπομπή του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης που προβάλλεται από την Νέα Ελληνική Τηλεόραση (NGTV) στην Αμερική και Καναδά.
Πηγή: sdna.gr
H εκπομπή του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης (vid)

Μερικά από αυτά επιλέγονται από τους παραγωγούς και δίνονται στους παρουσιαστές (Κώστας Ευκαρπίδης και Ολυμπία Ιγνατιάδη) κατά την διάρκεια της εκπομπής χωρίς αυτοί να γνωρίζουν τι σχόλια έχουν προεπιλεχτεί. Κάποια είναι αρκετά πετυχημένα με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδιαφέρον στις αντιδράσεις των παρουσιαστών και καλεσμένων: τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν.

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο Τριαντάφυλλος Καλεμκερίδης και ο Γιώργος Τζελέπης και οι δύο ενεργά μέλη του Συνδέσμου. Ο Γιώργος επισήμανε πως παρακολουθούμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 20 ετών και πως ίσως επιτέλους έφτασε η ώρα για το νταμπλ. Ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πως είναι κομβικό αλλά και αρκετά δύσκολο (εάν και εύχεται για ένα ευρύ σκορ υπέρ του ΠΑΟΚ).

Το ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ παροτρύνει επίσης όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν τον Βαγγέλη Βασιλειάδη στην προσπάθειά του να κλείσει μια θέση στον διαγωνισμό που διεξάγεται με έλκηθρο στον Βόρειο Πόλο. Οι φίλοι μπορούν να ψηφίζουν υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη ΕΔΩ, έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει μέρος σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα και να καρφώσει την σημαία του ΠΑΟΚ σε ένα από τα πιο αφιλόξενα μέρη του πλανήτη: τον Βόρειο Πόλο. Ο Βαγγέλης επισκέφτηκε τον Σύνδεσμο στην Νέα Υόρκη πριν μερικές βδομάδες και φυσικά δεν συνάντησε μόνο φίλους αλλά και αρωγούς σε αυτήν την τιτάνια προσπάθειά του. Ο ΠΑΟΚ και στον Βόρειο Πόλο λοιπόν!

Ακολουθεί ολόκληρη η εκπομπή

Διαβάστε ακόμη...