Ο Μαουρίσιο έβαλε στόχο το ντέρμπι

Από sport24.gr: Πώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαχειρίστηκε την αποθεραπεία του Ζοσέ Μαουρίσιο για να έχει τον Βραζιλιάνο πανέτοιμο στο ντέρμπι. με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sport24.gr
Ο Μαουρίσιο έβαλε στόχο το ντέρμπι

Έχει πετύχει δύο γκολ, έχει μοιράσει μία ασίστ και έχει κερδίσει και ένα πέναλτι. Η... συγκομιδή του Ζοσέ Μαουρίσιο στις εννιά πρώτες συμμετοχές του με τον ΠΑΟΚ, μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει και θα ήταν και πολύ καλύτερη αν δεν είχε μεσολαβήσει ο τραυματισμός στο καλύτερο παιχνίδι του, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε τον Βραζιλιάνο μέσο πάνω στο ανέβασμα του και γι' αυτό ήταν πολύ προσεκτικός στην επαναφορά του στην αγωνιστική δράση. Τον άφησε έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης με φουλ πρόγραμμα, αρχικά αποθεραπειών και στη συνέχεια προπονήσεων και του έδωσε περίπου μία ώρα αγωνιστικού χρόνου στο ματς Κυπέλλου με τον Αιγινιακό. Αυτό ήταν μέρος ενός πλάνου (το οποίο γνώριζε εξαρχής και ο ίδιος ο παίκτης) που είχε ως στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ήταν απόλυτα στοχευμένη η κίνηση να παίξει και περίπου 20 λεπτά στην Ξάνθη, έτσι ώστε να έχει πλέον βρει τα πατήματά του την εβδομάδα που διανύουμε και να είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για τον αγώνα με τους "πράσινους".

Με βάση, μάλιστα, το αρχικό σχέδιο προοριζόταν για βασικός στο ματς με τον Παναθηναϊκό, σε ρόλο κεντρικού μέσου δίπλα στον Τσίμιροτ. Όμως, ο Κάνιας έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Ξάνθη και αυτό έχει προβληματίσει έντονα και ευχάριστα τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...