Ανυπομονούν για τη γεμάτη Τούμπα οι παίκτες

Aπό metrosport.gr: Οι Ελληνες που ήρθαν πριν μερικούς μήνες στην ομάδα και ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί σε κατάμεστη Τούμπα περιμένουν πως και πως την σέντρα.
Πηγή: m
Ανυπομονούν για τη γεμάτη Τούμπα οι παίκτες

Ξεχωριστό είναι για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος θα δώσει και πάλι μετά από καιρό το «παρών» στις κερκίδες της Τούμπας, γεγονός που δεν μένει ασχολίαστο στις συζητήσεις μεταξύ των παικτών.

Ειδικά οι Ελληνες που ήρθαν πριν μερικούς μήνες στην ομάδα και ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί σε κατάμεστη Τούμπα, όπως οι Πασχαλάκης και Λημνιός, περιμένουν πως και πως να φτάσει η ώρα του ματς.

Ολοι ανεξαιρέτως, πάντως, έχουν εξτρά κίνητρο για τη νίκη την Κυριακή, ώστε να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες για να στηρίξουν τον Δικεφάλου. Οι παλαιότεροι στα αποδυτήρια, φυσικά, φροντίζουν να βάλουν στο κλίμα τους νεότερους, προσπαθώντας να τους «ντοπάρουν» ενόψει του σημαντικού ντέρμπι με τους «πράσινους».

Και η αλήθεια είναι ότι το πιο μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ έναντι του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο, είναι η ψυχολογία... Κάτι που, ίσως, τελικά, να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...