«Φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Για το φετινό, αμφίρροπο πρωτάθλημα αλλά και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο παλαίμαχος και πρώην επιθετικός του Δικεφάλου, Νίκος Φρούσος.
Πηγή: thessports.gr
«Φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα: «Είναι ένα παιχνίδι-ντέρμπι παρά την κακή κατάσταση του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο και θα έχει και τον κόσμο κοντά του. Την Κυριακή θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έχει βαριά φανέλα παρά την κατάσταση του αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να πάρει τη νίκη».

Για τους Ελληνες που βοήθησαν να πάρει το πρώτο διπλό του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη: «Στα προηγούμενα παιχνίδια βλέπαμε 1-2 Ελληνες στην 18αδα, τώρα δόθηκαν ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που μπορεί να παραμείνουν στην 11αδα. Είναι κάτι περίεργο για ελληνική ομάδα να έχει τόσους πολλούς ξένους στο ρόστερ του».

Για τον Λημνιό: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έδειξε την αξία του και στην Ξάνθη και μακάρι να συνεχιστεί αυτό και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που αξίζουν όμως όλα εξαρτώνται από τον προπονητή».

Για τους τωρινούς επιθετικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα, υπάρχει μεγάλη ξενομανία και μπορεί να βλέπεις ένα παίκτη πολύ καλό και να πηγαίνει σε άλλη χώρα και να βγάζει μάτια. Αν δεν είναι στο πετσί του Ελληνα, ο Ελληνας θα το διαχειριστεί καλύτερα».

Για το τι θα διάλεγε μεταξύ Πρίγιοβιτς-Κουλούρη: «Ο Πρίγιοβιτς μπορεί να ξεκίνησε καλά αλλά δεν έχει πετύχει ακόμη εκτός έδρας γκολ. Παίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που τα λάθη δεν συγχωρούνται. Ο Κουλούρης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει δείξει την αξία του και έχει μέλλον και νομίζω ότι θα καθιερωθεί».

Για το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως έχει το καλύτερο ρόστερ του ΠΑΟΚ, όμως θα μπορούσε να είχε ξεφύγει αν είχε πάρει και άλλα διπλά. Θα πρέπει να παλέψει, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και πρέπει να τα βλέπει όλα κάθε Κυριακή με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του είναι παρά πολύ δυνατός και εκτός έδρας είναι απρόβλεπτος, έχασε παιχνίδια μακριά από την έδρα του σε φαινομενικά εύκολα παιχνίδια. Παίζει ρόλο πως όλοι παίζουν καλύτερα κόντρα στον ΠΑΟΚ γιατί οι μικρές ομάδες έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για να τον κερδίζουν. Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, είναι κρίσιμες οι μεταγραφές που θα κάνουν οι ομάδες τον Γενάρη».

Διαβάστε ακόμη...