Oι 15 σκόρερ του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com:Το πρώτο μισό της σεζόν, φτάνει στο τέλος του για τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει δώσει μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα Κύπελλο και Ευρώπη 20 αναμετρήσεις μετρώντας 32 γκολ ενεργητικό και 12 παθητικό.
Πηγή: inpaok.com
Oι 15 σκόρερ του ΠΑΟΚ

Το αξιοσημείωτο για τους «ασπρόμαυρους», είναι ότι σε αυτά τα ματς έχουν σκοράρει για τον ΠΑΟΚ 15 διαφορετικοί παίκτες, με τον Δικέφαλο να βγάζει την φετινή χρονιά ένα πλουραλισμό στις επιθετικές του ενέργειες.

Το... βαρύ πυροβολικό του ΠΑΟΚ, δεν είναι άλλο από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με εννιά γκολ, ενώ δεύτερο στην σχετική λίστα είναι ο Ρόμπερτ Μακ με τον Σλοβάκο άσο να έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα.

Στην τρίτη θέση βρίσκουμε έναν αμυντικό με τον Λέο Μάτος, για ακόμα μια σεζόν να δείχνει την εκτελεστική του δεινότητα, έχοντας σημειώσει τρία γκολ, ενώ τρία τέρματα έχει πετύχει και ο Δημήτρης Πέλκας, με τους Μαουρίσιο, Σάχοφ να ακολουθούν με δύο.

Τον... πίνακα των σκόρερ με ένα γκολ κλείνουν ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Χοσέ Κρέσπο, ο Ευθύμης Κουλούρης, ο Δημήτρης Λημνιός, ο Τζάλμα Κάμπος, ο Γκόικο Τσίμιροτ, ο Μαρίν Λέοβατς και ο Πέντρο Ενρίκε, που πρόλαβε να σκοράρει προτού παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού στην Καραμπάχ.

Διαβάστε ακόμη...