Τι λέει ο ατζέντης του Κρος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr:To Metrosport.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του 22χρονου ποδοσφαιριστή και σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις
Πηγή: metrosport.gr
Τι λέει ο ατζέντης του Κρος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Tο πρωί της Τετάρτης (6/12) έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και άλλων 4 ομάδων για τον Γκιγιέμ Γκρος, όπως μετέφερε το Metrosport.gr

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αριστερό μπακ μετά τις εξελίξεις με Λέοβατς και τον μονίμως τραυματία Ντοριάν Λεβέκ.

Το ενδιαφέρον των ομάδων αυτών γνωστοποίησε μέσω δημοσιεύματός της η έγκυρη γερμανική «Βild» και το Metrosport.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του 22χρονου ποδοσφαιριστή για να μάθει τι πραγματικά ισχύει.

Αναλυτικά όσα μας είπε ο Σούλτζε:

Για το αν ισχύει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Από το πρωί πολλά γερμανικά μέσα με έχουν καλέσει για να μάθει τι συμβαίνει με τον Γκιγιέμ. Είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όπως και της Αουγσμπουργκ και της Βασιλείας. Από όσο ξέρω τον θέλει και η Ρέγκενσμπουργκ αλλά δεν μπορεί να τον πληρώσει για να τον αποκτήσει. Το ενδιαφέρον του Στρασβούργου που αποκάλυψε η Bild δεν ισχύει. Επίσης για τον Κρος ενδιαφέρεται μια ακόμη ελληνική ομάδα αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το όνομά της. Ο Γκιγιέμ ήταν στην Κ20 της Εθνικής Γαλλίας και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όπως ήδη θα γνωρίζετε, ο Κρος είναι ένας πολύ γρήγορος και επιθετικογενής μπακ. Γνωρίζω πως έχουν έρθει σκάουτερ αυτών των ομάδων που προανέφερα για να τον παρακολουθήσουν. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ιένα και η ομάδα θα ζητήσει 600.000-700.000 ευρώ για να τον αποκτήσει όποιος θέλει».

Για την κατάσταση με τα αριστερά μπακ του ΠΑΟΚ αλλά και για το αν έχει μιλήσει με τον Λούμπος Μίχελ: «Γνωρίζω την κατάσταση με τα αριστερά μπακ του ΠΑΟΚ όμως δεν ξέρω αν θέλει τον Γκιγιέμ ως βασικός ή ως επένδυση για το μέλλον καθώς είναι ακόμη 22 χρονών. Με τον Λούμπος Μίχελ δεν έχω μιλήσει, δεν υπάρχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ όμως είναι ακόμη νωρίς».

Διαβάστε ακόμη...