Θεραπείες και... στο σπίτι ο Βιεϊρίνια (pic)

Από metrosport.gr: «Σκασμένος» ο Πορτογάλος με τον τραυματισμό του, θέλει να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: metrosport.gr
Θεραπείες και... στο σπίτι ο Βιεϊρίνια (pic)

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες να προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι η επιθυμία του Αντρέ Βιεϊρίνια σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος που υπέστη θλάση στον αγώνα με την Ξάνθη είναι αφοσιωμένος στην αποθεραπεία που ακολουθεί από το πρωί της Δευτέρας και ελπίζει ότι θα καταφέρει να είναι στην αποστολή για το ματς με τους πράσινους και πολύ περισσότερο να αγωνιστεί. Μπορεί η αρχική εκτίμηση να ήθελε τον ποδοσφαιριστή να μένει εκτός για 8-10 μέρες, αλλά υπάρχουν ελπίδες να επιστρέψει πιο σύντομα.

Ο ίδιος άλλωστε μιλώντας με τους συμπαίκτες του αλλά και με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, έδειξε «σκασμένος» με αυτό τον τραυματισμό αλλά παράλληλα και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ολα θα κριθούν μέσα στις τέσσερις προπονήσεις που απομένουν και την τελική απόφαση θα πάρει ο Ρουμάνος τεχνικός δεχόμενος φυσικά και τη σχετική εισήγηση του ιατρικού επιτελείου. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με θλάση και σε περίπτωση υποτροπής μπορεί ο παίκτης να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το πείσμα πάντως του Πορτογάλου είναι άλλη μια απόδειξη της αγάπης του για την ομάδα και της «τρέλας» του να τη βοηθήσει σε μια σημαντική νίκη και μάλιστα στην κατάμεστη Τούμπα.

Ενδεικτική είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται να κάνει θεραπεία και στο σπίτι του αργά το βράδυ, την ώρα που παρακολουθεί αγώνα του Champions League:

Διαβάστε ακόμη...