Ο Σαββίδης δεν βλέπει καλύτερους του Λουτσέσκου

Από sport24.gr: Ποιο είναι το σκεπτικό του Ιβάν Σαββίδη στο θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ και γιατί δείχνει σταθερά εμπιστοσύνη στον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sport24.gr
Ο Σαββίδης δεν βλέπει καλύτερους του Λουτσέσκου

Με τη νίκη στην Ξάνθη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έγειρε για πρώτη φορά την πλάστιγγα της συγκομιδής αποτελεσμάτων του με τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα σε θετικό πρόσημο. Μετρά πλέον επτά νίκες (έχει ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες) που την Κυριακή (10/12) μπορεί να τις κάνει οκτώ κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό γεμάτο προβλήματα.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι ίσως η πρώτη από την έναρξη του πρωταθλήματος που ο Ρουμάνος δουλεύει σε συνθήκες ηρεμίας, τις οποίες "γέννησε" το εμφατικό διπλό στην Ξάνθη.

Ο 48χρονος κόουτς έχει αμφισβητηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, η αλήθεια όμως είναι ότι στηρίχθηκε και στηρίζεται από τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, ειδικότερα, έχει δείξει και πέρυσι με τον Ίβιτς πως έχει αντιληφθεί ότι οι αλλαγές προπονητών δεν είναι πάντα η λύση (η περίπτωση Στανόγεβιτς ήταν "κραυγαλέα" λάθος για να στηριχθεί).

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος που δεν έχει βάλει ποτέ ως τώρα θέμα προπονητή σε συζήτηση με τους στενούς συνεργάτες του. Όπως έχει εκμυστηρευθεί σε ορισμένους από αυτούς "δεν βλέπω οι ανταγωνιστές μας να διαθέτουν καλύτερο προπονητή από τον Λουτσέσκου".

Αυτή την άποψη την έχει από την αρχή της περιόδου και αρκεί να θυμίσουμε τι είχε πει για τον Ρουμάνο κόουτς στην εκδήλωση που είχε γίνει μετά το ματς με τον Απόλλωνα στο κτήμα Δέδα παρουσία όλης της ομάδας. "Δεν μου άρεσε να τον έχω αντίπαλο και σίγουρα τον θέλω να εργάζεται για εμάς", είχε τονίσει χαρακτηριστικά και δεν έχει διαφοροποιήσει την άποψή του.

Από κει και πέρα, βέβαια, κάθε προπονητή σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό τον στηρίζουν τα αποτελέσματα και είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία σύσκεψη μέσω skype, πριν το ματς στην Ξάνθη, ο ομογενής επιχειρηματίας είχε πει στον Λουτσέσκου: "Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες, θέλω μόνο νίκες στα επόμενα ματς".

Διαβάστε ακόμη...