Η αλήθεια για Μελιόπουλο!

Από inpaok.com: Ο Δημήτρης Μελιόπουλος έχει έρθει στο προσκήνιο, καθώς αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την Ξάνθη για την απόκτηση του.
Πηγή: inpaok.com
Η αλήθεια για Μελιόπουλο!

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού σύμφωνα με διοικητική πηγή ο Δικέφαλος δεν ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και φυσικά δεν έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Μάλιστα, το 1.5 εκατομμύριο ευρώ που γράφεται είναι τα χρήματα που ζητά και ευελπιστεί η Ξάνθη να βρει στην αγορά για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ, αλλά και καμία ελληνική ομάδα δεν προτίθεται να δώσει ένα τέτοιο ποσό στον σύλλογο από την Ξάνθη, καθώς κρίνεται υπερβολικό για έναν ποδοσφαιριστή που ναι μεν είναι ταλαντούχος, αλλά έχει μόλις δέκα επαγγελματικές συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επίσης, πρέπει να τονιστεί πως ο Δικέφαλος δεν θα αποκτήσει κάποιον παίκτη που έχει παρόμοιες δυνατότητες με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις πολύ καλά καταρτισμένες ακαδημίες του.

Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ διαθέτουν ποδοσφαιριστές με πολύ ταλέντο που στο μέλλον θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας.

Όσον αφορά τον Μελιόπουλο, βρίσκεται σε ένα γκρουπ νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών που οι σκάουτερ του Δικεφάλου παρακολουθούν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» ενδιαφέρονται κιόλας για αυτούς.

Οι σκάουτερ του Δικεφάλου παρακολουθούν αρκετούς παίκτες σε Ελλάδας και Ευρώπη και κάνουν αναφορές για αυτούς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ενδιαφέρουν ή θα αποκτηθούν όλοι.

Επίσης, πρέπει να τονιστεί πως όντως παλαιότερα ο 17χρονος αμυντικός της Ξάνθης είχε δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ, όμως η ευθύνη του ότι δεν αγωνίστηκε στον Δικέφαλο δεν βαραίνει τους «ασπρόμαυρους»...

Διαβάστε ακόμη...