«Ψάχνουμε από κοινού με τον ΠΑΟΚ πρόταση για Λέοβατς»

Από metrosport.gr: Ούτε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ούτε από την πλευρά του Μαρίν Λέοβατς έβγαιναν χθες λεπτομέρειες για το αν υπήρξε εξέλιξη στο θέμα που άνοιξε με τις δηλώσεις του Κροάτη μπακ στην Κροατία.
Πηγή: metrosport.gr
«Ψάχνουμε από κοινού με τον ΠΑΟΚ πρόταση για Λέοβατς»

Το μόνο στο οποίο κατέληγε όποιος επιχειρούσε να μιλήσει με τις δύο πλευρές ήταν ότι έχει ήδη αρχίσει η έρευνα για να βρεθεί ομάδα που θα ενδιαφερθεί να τον αγοράσει τον χειμώνα. Η «Μ» επικοινώνησε με τον ατζέντη του 29χρονου μπακ, Μπόσκο Μπάλαμπαν, ζητώντας να ξεκαθαρίσει αν έχει κάνει δηλώσεις στην Κροατία και εκείνος τόνισε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί με τις δηλώσεις, αυτό που μπορώ να σας πω ότι και εμείς και ο ΠΑΟΚ ψάχνουμε πρόταση για να βρεθεί ομάδα να πάει με μεταγραφή ο Μαρίν. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του χρόνου ο Λέοβατς θα έχει φύγει από τον ΠΑΟΚ».

Για τον Λέοβατς υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως από τη Γερμανία, ωστόσο το θέμα είναι η πρόταση που θα έρθει.

Στην υπόθεση του Λέοβατς είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούν πως δύσκολα θα βρεθούν ομάδες να δώσουν πάνω από 1.000.000 ευρώ όπως αρχικά υπολόγιζαν. Πλέον και με τα μισά χρήματα είναι διατεθειμένοι να μπούνε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του.

Διαβάστε ακόμη...