Το άλλο πλεονέκτημα του Λημνιού

Από paok24.com: Ο Δημήτρης Λημνιός πρωταγωνίστησε στην Ξάνθη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα που ίσως και να έκανε το «κλικ» στην πορεία που θα έχει από εδώ και πέρα ο ποδοσφαιριστής.
Πηγή: paok24.com
Το άλλο πλεονέκτημα του Λημνιού

Σε αυτόν τον αγώνα ο Λημνιός δημιούργησε το δεύτερο γκολ με άμεσο τρόπο και με την πάσα στον Μακ, αλλά και το πρώτο τέρμα είναι από δική του ενέργεια. Σε εκείνο το σημείο ο Λημνιός κέρδισε το φάουλ, από το οποίο μετέπειτα έγινε το 1-0.

Αυτό όμως ήταν ένα από τα εφτά φάουλ που κέρδισε ο νεαρός διεθνής με την Ελπίδων της Ελλάδας. Το νούμερο αυτό είναι ρεκόρ φέτος για παίκτη του Δικεφάλου και φυσικά έχει την εξήγηση του. Η ταχύτητα του Λημνιού, το ξέσπασμά του και η επιθετικότητα στο κατά μέτωπο ένας με έναν, δεν αντιμετωπίζονται εύκολα και οδηγεί τους αντιπάλους σε αντικανονικά μαρκαρίσματα.

Στον ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί έχει αυτό το πλεονέκτημα των κερδισμένων φάουλ με 25 σε 990 λεπτά συμμετοχής και καταλαβαίνουμε πόσο γρήγορα θα τον φθάσει ο Λημνιός, εφόσον έχει σταθερή πορεία και παρουσία στον Δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα βέβαια, καλά τα κερδισμένα φάουλ, αν αξιοποιούνται βέβαια, όπως έγινε στους τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...