Τίποτα δεν είναι τυχαίο με Βαρέλα

Από paok24.com: Κάθε ματς, κάθε εβδομάδα και καλύτερος ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.
Πηγή: paok24.com
Τίποτα δεν είναι τυχαίο με Βαρέλα


Στο ποδόσφαιρο μετράει το ταλέντο, η ποιότητα, το πάθος που ο καθένας επιδεικνύει, η καθημερινή δουλειά πάνω απ' όλα, αλλά και οι παραστάσεις ή η εμπειρία του ποδοσφαιριστή σε σχέση με τον στόχο που υπάρχει.

Ο ΠΑΟΚ κάνει φέτος πρωταθλητισμό και αυτή η διαδικασία που εμπεριέχει τεράστια πίεση, είναι ξεχωριστή από κάθε άλλη. Στον ΠΑΟΚ όλοι ξέρουν ότι δε υπάρχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι αυτό.

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ξεκάθαρα ο ένας που ξεχωρίζει. Δεν είναι μόνο το βιογραφικό του, αλλά και η εικόνα του, που το αποδεικνύει. Ο Βαρέλα και πέρυσι (στα μεγάλα ματς κυπέλλου) αλλά και φέτος στους αγώνες του ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστής, έχει πολύ καλή παρουσία, είναι σταθερός και εκεί που άλλοι μπορεί να λυγίζουν, αυτός έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του.

Είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος στόπερ του ΠΑΟΚ, αυτός που κερδίζει μονομαχίες, παίζει καθαρά, προσπαθεί να προωθήσει σωστά το παιχνίδι και σε κάθε του επέμβαση φροντίζει ώστε ταυτόχρονα να ξεκινάει και σωστά την επόμενη επίθεση.

Ο διεθνής από το Πράσινο Ακρωτήρι, είναι πρώτος σε επεμβάσεις, τέταρτος σε κλεψίματα εντός ομάδας, δεν κάνει πολλά φάουλ, έχει μόλις μία κίτρινη και το μόνο που του λείπει για να θυμίσει τις πορείες πρωταθλητισμού που έκανε το 2014 και το 2015 με τη Στεάουα (36 και 46 συμμετοχές αντίστοιχα) στη Ρουμανία, είναι τα γκολ. Κατά ένα περίεργο τρόπο ο Βαρέλα έχει δέκα άστοχες τελικές στο πρωτάθλημα, οι εννιά από τις οποίες είναι εκτός έδρας! Πολλοί θα θυμούνται γκολ που έχασε με Απόλλωνα, Ολυμπιακό, Λάρισα και Ξάνθη. Αν έβαζε και δύο γκολ στην επίθεση ο ΠΑΟΚ θα ήταν πραγματικά τέλειος, έστω και αν μιλάμε για αμυντικό.

Διαβάστε ακόμη...