Πέφτουν… κορμιά στον άσο

Από inpaok: O Aλέξανδρος Πασχαλάκης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, έτσι θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη του 2019, με τον «ανταγωνισμό» στην θέση του τερματοφύλακα να… ανάβει στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Πέφτουν… κορμιά στον άσο

Την φετινή σεζόν οι «ασπρόμαυροι», διαθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο πορτιέρο, με τον Ροντρίγκο Ρέι και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, να προσφέρουν την δική τους βοήθεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας σε δεκαεφτά αναμετρήσεις με την φανέλα του Δικεφάλου, έχει δεχθεί 12 γκολ, ενώ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε εφτά ματς, ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ σε τρία ματς που έχει αγωνιστεί, διατήρησε την εστία του ανέπαφη και στα τρία!

Ο… ανταγωνισμός στην θέση του τερματοφύλακα, αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο, με την επιστροφή του Παναγιώτη Γλύκου, που μετράει αντίστροφα για την επάνοδο του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την περσινή σεζόν.

Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι πως ο ανταγωνισμός των πορτιέρο του ΠΑΟΚ, μένει μόνο στις τέσσερις γραμμές του προπονητικού κέντρου, αφού όπως επανειλημμένα έχουν δηλώσει τόσο ο Ρέι, όσο και ο Πασχαλάκης, οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές με τον έναν να βοηθάει τον άλλον.

Διαβάστε ακόμη...