«Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο με τον Κολοσσό»

Ο Θοδωρής Ζάρας στάθηκε στη σημασία που έχει η άμυνα, για να έρθει η νίκη στο αυριανό, κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέντσπιλς.Αρχικά είπε στην κάμερα της Nova:
Πηγή: paok24.com
«Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο με τον Κολοσσό»


«Αυτήν τη στιγμή έχουμε στο μυαλό μας το αυριανό παιχνίδι .Προερχόμαστε από ένα καλό σερί τριών νικών στην Ελλάδα. Στον αγώνα με τον Κολοσσό το Σάββατο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό, πρέπει να είναι «οδηγός» μας για το παιχνίδι κόντρα στη Βέντσπιλς. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την περαιτέρω πορείας μας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση»

Για τα προβλήματα που πέρασε ο ΠΑΟΚ το προηγούμενο χρονικό διάστημα:
«Είναι πολλές οι ομάδες που έχουν κάποιες δυσκολίες. Εμείς τις αντιμετωπίσαμε πολύ νωρίς. Το σημαντικό είναι το πώς αντιδράς. Η ομάδα έχει αντιδράσει καλά. Δουλεύουμε στις αδυναμίες μας. Δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο τώρα και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό».

Για τη σημασία που έχει το αυριανό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση:
«Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω, είμαστε σε δύσκολη θέση. Δε μπορούμε να κρυβόμαστε. Αν αύριο είναι αρνητικό το αποτέλεσμα πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουμε κάτι. Αύριο πρέπει να κερδίσουμε για να μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω».

Για την είσοδο του Φιλ Γκος στην ομάδα:
«Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, πολύ καλό παιδί, όσο τον έχουμε γνωρίσει στο διάστημα που είναι μαζί μας. Μας βοήθησε στο τελευταίο παιχνίδι και πιστεύω θα συνεχίσει να μας βοηθάει. Του δείξαμε όλοι ότι είναι ευπρόσδεκτος. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης στο σουτ, στο οποίο αναγκάζει τον ψηλό να βγαίνει πιο ψηλά στο πικ εν ρολ, οπότε ανοίγει ο χώρος για τους άλλους παίκτες».

Για τη νίκη επί του Κολοσσού και τι πρέπει να κρατήσει από αυτήν για αύριο ο ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα πρέπει να σταθούμε στην άμυνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Κολοσσό. Όχι ότι στο πρώτο δεν παίξαμε καλή άμυνα, αλλά στο δεύτερο, ανεβάσαμε την ένταση, τρέξαμε το γήπεδο και νομίζω ότι εκεί έγινε η διαφορά».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της Βέντσπιλς:
«Η Βέντσπιλς έχει 2-3 πολύ επικίνδυνος γκαρντ που μπορούν να δημιουργήσουν. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν ελεύθερους χώρους γιατί ξέρουν να βρίσκουν διαδρόμους».

Διαβάστε ακόμη...