Αναβολή στην δίκη Σαββίδη κατά «Γαύρου» λόγω… Κούγια!

Από sdna: Για τις 8 Μαρτίου αναβλήθηκε η εκδίκαση του ποινικού μέρους της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμησης του Ιβάν Σαββίδη κατά του «Γαύρου» αφού ο συνήγορος της εφημερίδας Αλέξης Κούγιας δήλωσε κώλυμα.
Πηγή: sdna.gr
Αναβολή στην δίκη Σαββίδη κατά «Γαύρου» λόγω… Κούγια!

 

Στις 8 Μαρτίου θα εκδικαστεί τελικά το ποινικό μέρος της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας «Γαύρος» με πολιτικό ενάγοντα τον Ιβάν Σαββίδη και μάρτυρα κατηγορίας τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση, αφού η υπόθεση πήρε αναβολή.

Τι το ιδιαίτερο κρύβει αυτή η είδηση; Το ζουμί βρίσκεται στον λόγο της αναβολής, αφού η αιτία της έχει το δικό της ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση της εφημερίδας «Γαύρος», Αλέξης Κούγιας (εκ των νομικών εκπροσώπων και του ομίλου «Παραπολιτικά») δήλωσε κώλυμα, αφού είχε δίκη την ίδια ώρα στο πενταμελές εφετείο με αποτέλεσμα την αναβολή της δίκης.

Μπορεί η εφημερίδα «Γαύρος» να έβαλε λουκέτο, ωστόσο ακόμα προκύπτουν νομικές ευθύνες κατά φυσικών προσώπων, ωστόσο αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το πρόσωπο που έχει αναλάβει να υπερασπιστεί την εφημερίδα «Γαύρος» σε αυτή την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης με πολιτικό ενάγοντα τον Ιβάν Σαββίδη.

    Likes0
    Dislikes0

Διαβάστε ακόμη...