Το περίμενε πως και πως!

Από inpaok.com: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Πηγή: inpaok.com
Το περίμενε πως και πως!

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο ήρθε στον Δικέφαλο τον Αύγουστο, ωστόσο έπρεπε να περιμένει μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου για να μπορέσει να κάνει ντεμπούτο με την «ασπρόμαυρη» φανέλα σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος.

Βέβαια, αυτό δεν τον πτόησε, καθώς ο ίδιος δούλευε καθημερινά στις προπονήσεις πολύ σκληρά, έτσι ώστε να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει να κάτσει κάτω από τα γκολποστ του ΠΑΟΚ.

Αυτό έγινε το Σάββατο 2/12 με τον Πασχαλάκη να… αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά και παρά το γεγονός πως ο Δικέφαλος ήταν κυρίαρχος στο ματς με την Ξάνθη, ο Έλληνας πορτιέρο όποτε χρειάστηκε να επέμβει είχε σωστές τοποθετήσεις.

Ο ίδιος περίμενε πως και πως αυτή τη στιγμή και μάλιστα μετά το ματς έλεγε στους συμπαίκτες του πως πρώτη φορά ένιωσε τόση αδρεναλίνη και ενθουσιασμό σε έναν αγώνα.

Μάλιστα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια του έδωσε συγχαρητήρια για το ντεμπούτο και την πολύ καλή του εμφάνιση.

Φυσικά, ο 28χρονος τερματοφύλακας ελπίζει πως αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα φορέσει σε επίσημο αγώνα τον Δικέφαλο στο στήθος.

Διαβάστε ακόμη...