Όταν γουστάρεις τη φανέλα

Από paokrevolution.net: Ο ΠΑΟΚ επιτέλους ξεδίψασε εκτός έδρας και η νίκη αυτή συνδυάστηκε με καλό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: paokrevolution.net
Όταν γουστάρεις τη φανέλα

Ο Δικέφαλος ξεπέρασε μια δύσκολη από κάθε άποψη εβδομάδα και «απάντησε» στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στον εαυτό του και μετά στον αντίπαλο. Γιατί όμως είδαμε αυτό τον ΠΑΟΚ πρώτη φορά να παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο και να κυριαρχεί; Κυρίως να έχει ρυθμό και διάρκεια στο παιχνίδι του; Πολύ απλά διότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ να παίζουν στην ομάδα και να φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Λημνιός για παράδειγμα συνέχισε από εκεί που σταμάτησε με τον Αιγινιακό. Ενας ποδοσφαιριστής που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρει και άλλες ευκαιρίες. Είδαμε μετά από καιρό έναν καλό Κάνιας. Παίκτες πρόθυμους να πέφτουν πρώτοι στην μπάλα και να λερώνουν τα σορτσάκια τους. Ο Μακ θύμισε τον παίκτη από την πρώτη ασπρόμαυρη θητεία. Είδαμε επίσης έναν μαχητή Κουλούρη και έναν συνεπή Πέλκα. Αλλά κυρίως είδαμε και έναν ΗΓΕΤΗ Βιεϊρίνια με εύστοχα στημένα. Και είναι κρίμα αν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Όχι μόνο γιατί στερεύουν οι λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά γιατί ο ΠΑΟΚ θα κινδυνέψει να χάσει έναν παίκτη που η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι… τατουάζ στο σώμα του. Χθες λοιπόν είδαμε μια ενδεκάδα παικτών που δεν θεωρούν τον ΠΑΟΚ μικρό κλαμπ. Όπως ο Λέοβατς που λίγες ώρες νωρίτερα είχε υποστηρίξει σε κροατικό ΜΜΕ ότι θέλει να παίξει σε μεγαλύτερο κλαμπ. Ο Λέοβατς που έχει παίξει στη ζωή του μπάλα στη Ριέκα και στην Αούστρια Βιέννης.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ οφείλει να χτίσει στη χθεσινή νίκη. Και σε πρόσωπα, και σε νοοτροπία και σε αποτέλεσμα. Και είναι σίγουρο ότι την Κυριακή η Τούμπα θα είναι καζάνι. Ασφαλές όπως χθες το ασπρόμαυρο πεταλάκι στα Πηγάδια. Οπου ο κόσμος αποθέωσε. Γιατί πολύ απλά διέκρινε και αναγνώρισε το ότι όσοι παίκτες έπαιξαν θέλουν να φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα. Τόσο απλά. Αλλωστε απλό είναι και το ποδόσφαιρο!

Διαβάστε ακόμη...