Πρώτο γκολ ο Χαρίσης, βασικός ο Κίτσιου

Από paok24.com: Ο Χάρης Χαρίσης σκόραρε στην εκτός έδρας ισοπαλία της Σιντ Τρούιντεν με την Μουσκρόν με 1-1, την ίδια ώρα που ο Στέλιος Κίτσιου ήταν και πάλι βασικός για την ομάδα του.
Πηγή: paok24.com
Πρώτο γκολ ο Χαρίσης, βασικός ο Κίτσιου

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν οι δύο Έλληνες παίκτες της Σιντ Τρούιντεν που είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Ο Χάρης Χαρίσης και ο Στέλιος Κίτσιου ήταν βασικοί και σε αυτή την αναμέτρηση με την Σιντ Τρούιντει να δοκιμάζεται στην έδρα της Μουσκρόν και να έρχεται ισόπαλη με 1-1. Μάλιστα ο Έλληνας μέσος ήταν ο σκόρερ για την ομάδα του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Από την πλευρά ο Στέλιος Κίτσιου με τη σταθερότητα που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια έβαλε το παλμαρέ του ακόμα ένα 90λεπτο, με τον Χαρίση τελικά να αποχωρεί από το παιχνίδι και τη θέση του να παίρνει ο Βετόκελε στο 81'.

O Χάρης Χαρίσης που είχε να αγωνιστεί με την ομάδα του από τις 29 Οκτωβρίου πλέον μετρά 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1 γκολ και δύο ασίστ, ενώ έχει και δύο συμμετοχές στο κύπελλο Βελγίου και από την άλλη μεριά ο Στέλιος Κίτσιου μετρά 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο

Διαβάστε ακόμη...