«Δεν φεύγω επειδή αισθάνομαι πίεση»

Από paok24.com: Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του μιλάει για τις εξελίξεις που τον οδηγούν εκτός ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.
Πηγή: paok24.com
«Δεν φεύγω επειδή αισθάνομαι πίεση»

 Ο Μαρίν Λέοβατς σε δηλώσεις του στην κροατική έκδοση του Goal διαψεύδει ότι οι λόγοι που θέλει να αποχωρήσει από το Δικέφαλο σχετίζονται με την πίεση που αισθάνεται και βάζει στο στόχαστρο του τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης για τα όσα μεταφέρουν, αν και τα όσα ειπώθηκαν γύρω από το πρόσωπο του προήλθαν από τον Ράζβαν Λουτέσκου.

«Είναι ηλίθιο να μιλάμε για το πόσο πίεση έχω παίζοντας στον ΠΑΟΚ, που αγωνίζομαι εδώ και 2,5 σεζόν και αγωνιζόμουν καλά. Γιατί επομένως ξαφνικά να μην νιώθω καλά; Αυτό δεν βγάζει νόημα, αλλά επαναλαμβάνω ότι τα ελληνικά ΜΜΕ, συχνά γράφουν διάφορα πράγματα...» δήλωσε αρχικά ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και εν συνεχεία έδωσε τη δική του εκδοχή για τους λόγους που θέλει να αποχωρήσει:

«Χρειάζομαι νέες προκλήσεις στην καριέρα μου. Θέλω να βρω έναν νέο προορισμό έτσι ώστε να μπορέσω να προετοιμαστώ ακόμη καλύτερα για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Θέλω να είμαι μέλος της εθνικής Κροατίας σε αυτή τη διοργάνωση» καταλήγει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...