O Ρίτσι για μεταγραφές-Γκόμεζ

Από inpaok.com: Για το ματς με τον Ηρακλή Χαλκίδας, τον Χάρι Γκόμεζ, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου Ντανιέλε Ρίτσι, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: inpaok.com
O Ρίτσι για μεταγραφές-Γκόμεζ

Αναλυτικά ο Ιταλός τεχνικός των «ασπρόμαυρων» δήλωσε:

«Πιστεύω ότι αυτό που κατάφεραν οι αντίπαλοί μας ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι ήταν μια ανταγωνιστική ομάδα. Είναι δύσκολο να τους παίξεις στα μπλοκ και η ομάδα τους ακόμα είχε έναν ικανό ρυθμό. Επίσης, διέθετε ένα πολύ κάλο σερβίς το οποίο μας δημιούργησε προβλήματα. Ίσως το μυαλό μας ήταν στον ευρωπαϊκό αγώνα που έχουμε.

Δεν καταφέραμε γενικά σε όλο το παιχνίδι να βρούμε έναν πιο υψηλό ρυθμό. Στις προπονήσεις έχουμε έναν πιο γρήγορο ρυθμό, αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος για τον Παντακίδη για τον Σωτηρίου και για τον Κωνσταντινίδη, επειδή είναι πολύτιμες μονάδες για εμάς.

Για τον Γκόμεζ: «Tο γεγονός ότι παίζει παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό. Βέβαια, δεν είναι έτοιμος ακόμα για πιο δυνατά ματς. Πάντως, είναι ακόμα ένας λόγος για να χαμογελώ. Ήθελα να πω ότι το ματς σήμερα ήταν ένα ποτήρι μισό-άδειο και ένα μισό-γεμάτο, όπως λέμε στην Ιταλία. Το σημερινό ίσως είναι μισό-γεμάτο

Για τις αλλαγές της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου: «Είναι κάτι που απασχολεί όλο το σύλλογο. Με συζήτηση και έλεγχο θα φτάσουμε σε κάποιες αποφάσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και αυτό είναι πολύ σημαντική ώθηση για να δουλεύουμε καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη...