«Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας»

Από inpaok.com: Την πεποίθηση ότι εάν ο ΠΑΟΚ αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στον κυριακάτικο (03/12/17) αγώνα με τον Άρη, εξέφρασε με δηλώσεις της η Θωμαή Βαρδαλή.
Πηγή: inpaok.com
«Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας»

Παράλληλα, η ξανθομάλλα μεσοεπιθετικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου, κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στις Νταμπλούχες Ελλάδας στο ματς αυτό, που θα διεξαχθεί στις 15:00 στην Τριανδρία.

Αναλυτικά, η Βαρδαλή μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, τόνισε:

Επιστροφή στη δράση μ' έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες, όπως είναι παραδοσιακά τα παιχνίδια με τον Άρη...

«Σίγουρα ο Άρης φέτος δείχνει μια πολύ καλύτερη εικόνα από άλλες χρονιές. Όμως δεν μας ανησυχεί αυτό. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα και αν εμείς παίξουμε όπως πραγματικά μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Ξεκινήσατε εντυπωσιακά με δύο εμφατικές εκτός έδρας, αλλά στη συνέχεια ήρθε η απώλεια βαθμών με τον Ατρόμητο, πριν από ένα ακόμα διπλό στο Μεσολόγγι. Η ισοπαλία αυτή ήταν ένα τυχαίο γεγονός ή αποτελεί σημάδι κορεσμού για την ομάδα που για σειρά ετών φαντάζει ανίκητη;

«Δε νομίζω ότι είναι σημάδι κορεσμού, απλά ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες χωρίς να τις εκμεταλλευτούμε και αυτό είναι όλο».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας;

«Θα ήθελα να πω στον κόσμο του ΠΑΟΚ να μας στηρίξει και να έρθει την Κυριακή στην Τριανδρία, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και έχουμε ανάγκη τη συμπαράστασή του».

Διαβάστε ακόμη...